STEP-HEAR ESTE UNITATE PROTEJATĂ

STEP-HEAR este unitate protejată

Cu bucurie vă anunțăm faptul că firma Framinor Service, care are în portofoliul său sistemul inteligent Step-Hear, a dobândit statutul de unitate protejată.

Ce înseamnă acest lucru?

– Înseamnă că firma noastră este recunoscută ca un angajator principal al persoanelor cu dizabilități.

– Înseamnă că o parte semnificativă din costul serviciilor noastre se reflectă în plata salarială a unor profesioniști cu dizabilități angajați în firma noastră.

– Înseamnă că acum firmele sau instituțiile publice, care au peste 50 de salariați și implicit obligația de a plăti sumele echivalente la bugetul de stat pentru neangajarea unor persoane cu dizabilități, pot acum să achiziționeze servicii de la unitatea protejată Framinor Service și să beneficieze astfel de un serviciu incluziv în beneficiul celor peste 100000 de nevăzători din Romania.

– Înseamnă că achiziționând serviciile noastre de accesibilizare inteligentă nu veți mai plăti sumele datorate la bugetul de stat, respectiv jumătate din salariul minim brut pentru fiecare persoană cu dizabilități neangajată.

– Înseamnă că achiziționând serviciile noastre de accesibilizare, să reîntoarceți astfel efortul dumneavoastră financiar în beneficiul real al comunității nevăzătorilor din România.

Te invităm să intri în legătură cu un consultant în accesibilizare inteligentă #esimplu#UPAFRAMINOR

Skip to content