REGULAMENT CONCURS “STEP CHEF Atipic”-

concurs de gătit adresat persoanelor cu dizabilități locomotorii și de vedere din România

SECŢIUNEA 1. Organizatori şi Regulamentul Oficial al CONCURSULUI


1.1.
Concursul de gătit “STEP CHEF Atipic” (denumit în continuare Concurs) este organizat de:

 

Societatea  Comerciala  FRAMINOR SERV SRL  cu sediul social in Bucuresti , Str. Campinita, Nr.4 ,Etaj 1, Camera 2, Sector 1 ,  inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J40/1271/2012., avand Codul Unic de Inregistrare RO29686838.,  actionand prin oricare din reprezentantii, partenerii sai sau persoane desemnate si echipa aferenta, denumita in continuare si Organizator.

si

Societatea  Comerciala BILANCIA EXIM SRL  cu sediul social in Ifov, Sat. Petresti, Str. Balantei 46B,   inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/2223/2010 ., avand Codul Unic de Inregistrare.RO 3968479,  actionand prin oricare din reprezentantii, partenerii sai sau persoane desemnate si echipa aferenta, denumita in continuare denumita in continuare si Co-Organizator.

Si denumiti impreuna in continuare  Organizatori, vor organiza evenimentul de tip concurs de gatit intitulat STEP CHEF Atipic in luna mai, 2022.

 

Partenerii strategici ai eveimentului STEP CHEFAtipic sunt Consiliul Național al Dizabilității din România (CNDR) , Asociatia Nevazatorilor din Romania (ANVR) și Grupul de Inovație și Expertiză Socială (GIES).

 

Juriul concursului de gătit va fi coordonat de Chef Antonio Passarelli.

STEP CHEF Atipic este locul în care pasionații de gătit au șansa să-și demonstreze abilitățile de bucătari și să fie și răsplătiți pentru asta.

Scopul concursului STEP CHEF Atipic este de a promova dreptul la o viaţă normală pentru persoanele atipice. Pentru că înainte de a fi persoane cu dizabilități, aceştia sunt oameni și au dreptul la o viaţă  normală.

Prin concursul STEP CHEF Atipic, organizatorii, impreuna cu partenerii si sponsorii evenimentului, ofera persoanelor cu dizabilitati locomotorii si de vedere din Romania, oportunitatea unică de a demonstra tuturor că abilitatea este cea care îi definește și nu dizabilitatea

Persoanele care se inscriu vor concura intre ele pentru premiile puse in joc de Organizatori.

SECTIUNEA 1. Organizator si Regulamentul oficial al concursului STEP CHEF Atipic.

 

1.1 Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte integral termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al Concursului, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare „Regulamentul Oficial”). Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public pe site-ul https://step-hear.com.ro/w/sc/ , fiind disponibil in mod gratuit fiecarui solicitant.
1.2 Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestora pe site-ul  https://step-hear.com.ro/w/sc/

 

SECŢIUNEA 2. Data si locul de desfăşurare a Concursului de gătit Step Chef Aipic

2.1. Concursul de gătit STEP CHEF va fi  organizat şi se va  desfășura în București pe durata a două zile, respectiv 21-22 mai 2022, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

2.2 Locatia evenimentului. Evenimentul va fi găzduit de catre compania Bilancia in calitate de Co-Organizator al evenimentului,  în showroom-ul situat pe DN1 Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Km 19.3, IFOV, comuna  Corbeanca,  str. Balantei, nr.46.

2.3 Evenimentul se va supune normelor și condițiilor de organizare de la acel moment, impuse de autoritățile din România, și care se referă la situația pandemică cauzată de virusul SARS COV 2 la nivel national si global. Din acest motiv, organizatorii își rezervă dreptul să anuleze sau să modifice data si detaliile de organizare ale evenimentului, pentru a răspunde exigențelor și normelor de siguranță ce se vor impune în perioada mai sus menționată.

 

SECŢIUNEA 3. Condiții de participare

 3.1 Concursul de gatit Step Chef se adresează persoanelor cu deficiențe locomotorii și persoanelor cu deficiențe de vedere și nevăzători, cu domiciuliul stabil pe teritoriul Romaniei sau care locuiesc in Romania.
3.2 La Concurs poate participa orice persoană fizică care poate face dovada medicală a dizabilității mai sus amintite (locomotorie sau de vedere), având  vârsta minimă de 18 ani, împlinită până la data înscrierii în Concurs, si care respectă integral termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial.

3.3 Prin inscrierea in concurs, participanţii la Concurs inteleg faptul ca acceptă automat şi se supun necondiţionat prevederilor prezentului Regulament Oficial.

3.4 Fiecare candidat va prezenta dovada oficiala a dizabilitatii, indiferent daca aceasta este sau nu vizibila, impreuna cu actul de identitate care sa ateste faptul ca locuiesc pe teritoriul Romaniei, precum si a varstei implinite de 18 ani.

3.5 Fiecare candidat va avea in mod obligatoriu un insoțitor pe tot parcursul evenimentului, care il va asista in cadrul concursului si care ii va fi ajutor in probele concursului, in functie de necesitatile fiecaruia.

3.5 Candidatii care nu au insotitor nu pot participa in cadrul concursului de gatit Step Chef 2022.

3.6 Fiecare candidat va avea dreptul să deconteze cheltuielile de transport, atat pentru ei, cat si pentru insotitori, in baza deconturilor predate organizatorilor sub forma de bilet de tren, bilet de autocar sau bon fiscal benzina/ motorina, si prin dovada faptului că locuiesc în afara Bucureștiului.

3.7 Organizatorii evenimentului vor susține și cheltuielile de cazare si masa a candidaților și însoțitorilor care nu sunt din București, pe toată perioada evenimentului.

3.8 Organizatorii se vor ocupa de contractarea hotelului unde se vor caza candidații, împreună cu însoțitorii, fiecare dintre acestia va face dovada faptului ca nu locuiesc in Bucuresti.

3.9 Organizatorii vor asigura transportul comun de la hotel la eveniment și invers, cu microbuze care vor pleca dintr-ul loc stabilit si anuntat inainte tuturor candidatilor.

3.10 Pentru candidații din București se va face decont separat pentru transportul până la punctul de intâlnire cu microbuzul către locatia evenimentului, și înapoi acasă, la destinatia declarata.

3.11 Fiecare candidat, precum și fiecare însoțitor, va face o declarație pe propria răspundere cu privire la traseul pe care il va realiza, pentru ca participarea sa sa fie posibila in cadrul concursului.  Declarația va fi semnată de fiecare candidat si insotitor, atât cu reședința în București, cât și de catre cei care nu locuiesc în București.

 

SECŢIUNEA 4. Mecanismul Concursului STEP SHEF Atipic

 

Concursul STEP CHEF Atipic  2022 se va organiza in mai multe etape, dupa cum urmeaza:

I. Etapa 1: Inscrierea candidatilor:


4.1. Înscrierea la Concursul “STEP CHEF” se va putea face în  perioada 11 februarie – 25 martie 2022,  prin completarea formularului online disponibil pe pagina evenimentului.

 

Câmpurile obligatorii ale formularului de înscriere sunt următoarele:

 • Nume:
 • Prenume:
 • E-mail:
 • telefon:
 • Adresa (unde locuieste): Localitatea si Judetul
 • Tipul afectiunii (locomotorie sau de vedere)
 • Motivatia pentru inscrierea la concursul STEP CHEF Atipic

 

Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza:

 • ca este persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;
 • ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
 • ca are deplina si neafectata capacitate mentala pentru a participa la concursul de gatit STEP CHEF
 • ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale Organizatorului (de promovare a acestui proiect) in orice modalitate, ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina Organizatorului;
 • ca va face toate demersurile necesare incat să fie disponibil pentru a participa la actiunile de promovare in cauza.

 

II. Etapa a 2-a: Preselectiile online

 

4.2 Preselecția se va realiza online in perioada 26 martie – 10 aprilie 2022.

4.3 Scopul preselectiei online este de a selecta cele 32 de persoane care vor candida fizic la Bucuresti, in cadrul concursului de gatit STEP CHEF Atipic 2022 ce se va desfasura in perioada 21-22 mai 2022.

4.4 Proba prin care se va face preselectia candidatilor va consta in trimiterea catre organizatori, in format electronic, a unui preparat pregatit de catre candidat ce va avea o tema comuna care va fi anuntata pe website-ul evenimentului, precum si pe retelele de socializare ale evenimentului. Toate persoanele care s-au inscris prin formularul de inscriere vor primi informarea via email sau sms cu privire la detaliile probei de Preselectie online.

 4.5 Candidatii vor trimite detalii cu privire la preparatul realizat catre organizatori, in format electronic, dupa cum urmeaza, intr-una din cele doua variante descrise mai jos:  

 1. O fotografie cu produsul finit montat pe farfurie gata pentru servire – fotografia trebuie sa fie clara si luminoasa;
 2. Poza personala a candidatului, impreuna cu preparatul pregatit;
 3. Un video de maxim 3 minute, in care candidatul se va inregistra si va descrie produsul si procesul tehnologic de realizarea a acestuia. Video-urile mai mari de 3 minute nu se vor fi luate in considerare. De asemenea, video-urile  pot fi facute direct cu telefonul,  trebuie sa aiba imaginea clara, fixa, sa nu aiba sunet de fundal sau zgomot care sa bruieze discursul candidatului.
 4. In cazul in care pozele trimise sunt neclare,  video-ul nu poate fi urmărit sau ascultat cu usurință, sau este mai mare de 3 minute,  candidatul va fi descalificat si nu se va putea califica pentru proba următoare.

Proba:

 1. Proba va consta in gătirea unui preparat in spatiul personal (acasa), folosind un ingredient preferat, la alegere. Candidatul va pune in valoarea acel ingredient si va comenta modul in care l-a folosit si cum l-a pus in valoare.

 

4.6 Prin participarea la prezentul concurs, participanții își dau acordul ca Organizatorul să utilizeze imaginile/fotografiile primite, participante la Preselectia online.

4.7 Organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta din imaginile si inregistrarile primite in perioada preselectiilor, si de a le face publice pe retelele de socializare pe care le detine sau ale partenerilor sai, in mediul online, in scopul promovarii evenimentului, si ca dovada de apreciere fata de candidatii care au dat dovada de creativitate si inventivitate in preparatul prezentat.

4.8 Fotografiile trimise trebuie să fie lipsite de conţinut şi limbaj violent, indecent sau obscen, să nu încalce legea, ordinea publică sau bunele moravuri, să respecte strict tema impusă de organizator, să nu prezinte explicit sigle ale altor comercianţi, să nu conţină sigle sau însemne ale partidelor politice şi să nu aducă atingere însemnelor naţionale sau ale autorităţilor publice. Se interzice introducerea in fotografie a reclamelor ori mesajelor de promovare pentru orice tip de produs/serviciu/website. Nu sunt permise fotografiile cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu lua în considerare fotografiile care încalcă regulile sus-menţionate pentru jurizarea participarii concurentului respectiv.

 

Etapa a 3-a : Deliberarea juriului: 10 aprilie- 20 aprilie  

4.9. Etapa preselectiei online va fi urmata de jurizarea retetelor si a preparatelor inscrise online, si vor fi alese maxim 32 de preparate ale celor 32 candidati care vor participa fizic la concurs.

4.10 Juriul pentru etapa preliminară și finala va fi condus de Chef Antonio Passarelli.

 

Anuntul public a celor 32 de candidati se va face pe data de 21 aprilie 2022

 

Etapa a 4-a: CONCURSUL STEP CHEF Atipic, Bucuresti, Bilancia Showroom, 21-22 mai 2022

 

4.11 Evenimentul se va desfasura pe durata a 2 zile, dupa cum urmeaza:

I. Prima zi, 21 mai 2022:

 1. In prima zi de concurs, 21 mai 2022 din cei 32 de candidati vom selecta 8 semifinalisti pentru a doua zi.
 2. In prima zi se vor realiza probe de gatit in 2 ture pe parcursul intregii zile, iar la finalul zilei juriul condus de Chef Antiono Passarelli va decide care sunt cei 8 semifinalisti.
 3. Probele vor avea tematica.
 4. Fiecare candidat va avea dreptul sa participe la o proba si sa realizeze preparatul sau, conform cu tematica probei.
 5. Participarea la concurs se va realiza DOAR in prezenta unui insotitor care il va deservi pe parursul probei, in functie de solicitarile acestuia sau necesitati.

 II. A doua zi, 22 mai 2022

 4.12 A doua zi, 22 mai 2022, se va desfasura in doua etape: semifinala si finala.

 1. Semifinala va avea locin prima parte a zilei si vor concura cei 8 semifinalisti
 2. Finala se va desfasura in a doua parte a zilei, iar din ultimii 4 finalisti se va alege un singur castigator al premiului cel mare.

 

4.13 In cadrul fiecarei etape, concurentii vor gati in functie de tema stabilita de Chef Passareli, impreuna cu membrii juriului STEP CHEF Atipic

4.14 Aprecierea preparatelor se va face de catre membrii juriului coordonat de Chef AntonioPassarelli. Criteriile de acordare a notelor preparatelor vor fi anuntate inainte de fiecare proba si vor fi in conformitate cu dificultatea probei, si tinand cont de provocarile candidatilor ce tin de dizabilitatea pe care o au.

4.15 Conform regulamentelor concursurilor internaționale de gastronomie, ierarhia va fi stabilita de media aritmetică a punctelor acordate de fiecare membru al juriului.

4.16 Concurentii accepta prin inscriere ca aprecierile juriului sunt personale si subiective, organizatorul nefiind raspunzator pentru rezultatele concursului. Eventualele contestatii se vor adresa direct si exclusiv juriului.

 

SECTIUNEA 5: Detalii organizatorice in etapa finala, pe parcursul a celor doua zile de concurs:

 

5.1 In concursul fizic care se va desfasura la Bucuresti, Showroom Bilancia,  vor participa concurenții calificați din preselectia online, (maxim 32 de persoane). Concurenții concursului  vor prepara pe loc un fel anuntat de catre Chef Antonio Passarelli care va contine anumite ingrediente pe care le va anunta la fata locului.

5.2 Toate ingredientele din proba vor putea fi procúrate in mod gratuit din spatiul de desfasurare al concursului. De asemenea, concurentii vor avea la dispozitie o gama foarte variata de ingrediente auxiliare pe care sa le poata folosi in preparatul lor, astfel incat sa dea dovada de creativitate máxima.

5.3 Spatiul de desfasurare al evenimentului va fi dotat cu echipamente profesionale de bucatarie de ultima generatie, blat, cuptoare, banc de lucru individual cu tot ce este necesar pentru fiecare concurent in parte, pus la dispozitie de compania Bilancia.

5.4 Organizatorii vor pune la dispozitia concurentilor in mod gratuit ustensile de bucatarie de ultima generatie puse la dispozitie de echipa Bilancia,  banc de lucru si toata aparatura necesara pentru gatit.

5.5 Spatiile individuale de gatit sunt dotate cu bancuri de lucru individuale, adaptate necesitatilor concurentilor, chiuveta proprie si plita cu inductie. Fiecare concurent va primi instrumentele necesare prepararii, farfurii, tacamuri etc., in mod gratuit, pentru a putea prezenta juriului un preparat final demn de concursul STEP CHEF Atipic.

 

SECŢIUNEA 6. Premii

6.1. Premiile acordate în cadrul Concursului constau în:

I. Premiul 1 va consta in produse sau vouchere oferite de organizatori sau/si de un sponsor al concursului in valoarea totala de 2500 Euro

II. Premiul 2 consta intr-un produs sau voucher in valoare de 1500 euro

III. Premiul 3 consta intr-un produs sau voucher in valoare de 500 de euro

 

Detaliile cu privire la premiile acordate vor fi anuntate in mod public in perioada campaniei premergatoare evenimentului, valoarea acestora ramanand egala, sau devenind mai mare decat sumele declarate mai sus.

 

6.2 Premiul va fi acordat de catre Organizator sau de catre un Sponsor/Partener, sau partial de Organizator  si partial de catre un Sponsor/Partener, dupa cum vor decide Organizatorii. 

6.3 Premiul va fi acordat in produse sau servicii, valoarea totala cumulata a acestora fiind cea mentionata mai sus.

6.4 Proiectul vizat de prezentul Regulament Oficial se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel impozitul pentru premiu (10%), sau orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina Organizatorilor.

6.5 Prin revendicarea premiilor de către persoanele declarate câștigătoare în cadrul concursului participanții sunt de acord cu prevederile prezentului regulament și sunt de acord ca numele și imaginea lor să fie făcute publice și folosite în scopuri publicitare, fără alte obligații sau plăți. Totodată, prin revendicarea premiilor având o valoare peste cea impozabilă potrivit Codului Fiscal, participanții persoane fizice sunt de acord ca datele lor de identificare să fie utilizate de Organizator pentru completarea declarațiilor pentru veniturile din premii și transmiterea acestor declarații către instituțiile abilitate.

6.6 Pentru identificare si pentru ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta reprezentantilor Organizatorului un document de identitate: carte de identitate sau buletin de identitate, impreuna cu certificatul medical care atesta dizabilitatea declarata, fie ca dizabilitatea pe care o declara este vizibila sau nu.

 


SECŢIUNEA 7. Desemnarea câştigătorilor

7.1. Desemnarea câştigătorilor, impreuna cu premiile acordate, se va face de către Chef Antionio Passarelli, la finalul Concursului, in etapa finala a concursului.

7.2 Castigatorii si premiile vor fi anuntate atat pe pagina de web a evenimentului, cat si pe retelele de socalizare ale evenimentului:

Facebook: https://www.facebook.com/StepChefAtipic

Instagram: https://www.instagram.com/stepchef2022/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/step-chef/

7.3 Vor participa la Concursul de gătit toate persoanele care au fost selectate în urma preselecției, au semnat un contract direct cu Organizatorul de eveniment si Declaratia pe propria raspundere mai sus amintita, intelegand ca prin participarea la acest concurs accepta si respecta toate cerinţele/obligaţiile si informarile prezentului Regulamentul Oficial al Concursului STEP CHEF Atipic.

 

SECŢIUNEA 8. Acordarea premiilor

8.1 Câştigătorii vor intră în posesia premiilor la sediul Bilancia, pe baza cărţii de identitate. 
8.2 Intrarea în posesia premiilor se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului Regulament Oficial. În caz contrar, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula câştigul.

8.3 In cazul in care un finalisti va refuza premiul, acesta va fi acordat urmatorului concurent de drept, in functie de punctajul obtinut.

 

SECTIUNEA 9 Confidentialitate si conflict de interese

 9.1. Nu vor putea participa la eveniment in calitate de candidati angajaţii si colaboratorii Organizatorilor: SC FRAMINOR SERV SRL  (care reprezintă pe teritoriul României brandurile Step Hear România și Rampe Mobile România)  si BILANCIA EXIM SRL, precum si rudele de gradul I ale acestora.

 

SECTIUNEA 10. Protectia datelor personale

 10.1 Prin participarea la acest eveniment, participanţii sunt de acord ca datele lor personale să intre în baza de date a organizatorului, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestuia. Participanților la concurs le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 şi în special cele cu privire la:

 • dreptul de acces la date potrivit căruia orice persoană vizată are dreptul de a obține de la organizator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de către organizator;
 • dreptul de opoziție potrivit căruia persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situația sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare;
 • dreptul de intervenție asupra datelor potrivit căruia orice persoană vizată are dreptul de a obține de la organizator, la cerere şi în mod gratuit:

(a) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

(b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;

 (c) realizarea notificării către terțe persoane cărora le-au fost dezvăluite datele, a oricărei operațiuni efectuate conform lit. (a) sau (b), dacă o asemenea notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat.

La cererea expresă a oricăruia dintre participanți, organizatorul va asigura acestuia exercitarea oricăruia dintre drepturile prevăzute mai sus.

 

SECŢIUNEA 11. Dispoziţii finale


11.1.
Persoanele care aplica si se inscriu să participe la Concurs sunt de acord cu prezentul Regulament Oficial. Prin completarea formularului de înscriere în concurs, concurenţii declară că au luat la cunoştinţă de prevederile prezentului regulament, sunt de acord cu acestea şi se angajează că le vor respecta întocmai, sub sancţiunea excluderii din concurs.

11.2 Prin inscrierea la Concurs prin Formularul de Inscriere, participantii declara ca accepta in mod expres regulamentul oficial al concursului si ca numele, prenumele şi imaginea câştigătorilor urmeaza sa fie procesate de Organizator si vor fi aduse de Organizator la cunoştinţa publicului, în scopuri publicitare, prin mass-media și platformele social media în modalităţile pe care Organizatorul le va considera necesare, fără niciun fel de compensare pentru participanti.  Astfel, participanții își exprima acordul cu privire la transferul drepturilor de proprietate intelectuală asupra fotografiilor și filmărilor care se vor efectua de către concurenți sau de către organizator pe toată perioada desfășurării competiției și sunt de acord cu publicarea lor de către organizator, atat pe perioada desfasurarii competitiei, cat si dupa eveniment.

11.3 Prin inscrierea la Concurs, participantii accepta in mod expres faptul ca Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Concurs orice participant care este suspectat de orice tip de fraudare a Concursului.

11.4 Participarea la Concurs implică şi presupune in sarcina Participantului cunoaşterea, însuşirea şi acordul deplin cu normele prezentului Regulament Oficial şi a eventualelor decizii ulterioare. Ulterioarele decizii luate în cadrul Concursului vor urma obligatoriu aceleaşi proceduri menţionate mai sus.
11.5 Prin inscrierea la Concurs, participantii accepta in mod expres faptul ca, in cazul unor circumstanţe neprevăzute (de exemplu, dar fara a se limita la: accentuarea gravă a crizei sanitare existente, aparitia unui eveniment de forta majora, etc), Organizatorul are dreptul să amâne, să suspende, să modifice sau să anuleze total Concursul, acest aspect fiind comunicat de Organizator în timp util, pe site-ul  https://step-hear.com.ro/w/sc/ , la sectiunea REGULAMENT, şi pe paginile de social-media STEP CHEF.
11.6 Condiţiile şi termenii de promovare vor fi guvernaţi de legile din România. 

11.7 Prezentul concurs va putea fi întrerupt în caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, decizie ce va fi anunțată public și care va respecta prevederile legale.

11.8 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după modificarea prezentului Regulament, si doar după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări pe website-ul evenimentului https://step-hear.com.ro/w/sc/

11.9 Tuturor participanților le sunt garantate drepturile de acces, de intervenție și de opoziție, în conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001, pentru care organizatorul este obligat ca în termen de 15 zile de la solicitare: să comunice informațiile solicitate, să comunice măsurile luate, cu respectarea opțiunilor solicitantului.

11.10 Eventualele litigii având ca părți pe organizator şi un participant la Concursul STEP CHEF 2022 vor fi soluționate pe cale amiabilă, iar, în cazul în care acest lucru nu este posibil, acestea vor fi soluționate de instanța competentă teritorial de la sediul social al organizatorului. Legea aplicabilă este legea română.

Skip to content