ECHIPAMENTE STEP-HEAR

SH 200 WL

Dispozitiv Audio Sign Step-Hear

Dispozitive audio pentru nevăzători și persone cu deficiențe de vedere. Dispozitivul poate fi montat pe clădiri, recomandat intrarile cladirilor sau alte repere în locuri publice. Oferă îndrumări audio extrem de precise după conectarea la aplicația Step-Hear.

Semnalul audio este esențial pentru persoanele cu deficiențe de vedere – deoarece este utilizat ca „reper” – indicând exact unde să stea,

Conține: difuzor, card electronic care conține: conexiune Bluetooth, conexiune RF, stocare audio-memorie, bec care indică activarea.

 

SH 200 SOL – WL

Dispozitiv Audio Sign audio Step-Hear cu panou solar

Identic cu unitatea standard, cu excepția cazului în care bateria este încărcată de panoul solar și poate funcționa timp de 3 zile fără reîncărcare.

SH - BE - 005

Step-Hear Beacon

Dispozitiv pentru interiorul clădirilor. Ori de câte ori un utilizator cu aplicația Step-Hear se află în apropiere, acesta va primi instrucțiuni audio prin intermediul aplicației.

Ori de câte ori un utilizator cu aplicația Step-Hear este in proximitate, aproape, acesta va primi instrucțiuni de îndrumare audio cu ajutorul  aplicației STEP-HEAR.

Indicat pentru clădiri publice,  centre , comerciale, restaurante, muzee, hoteluri și multe altele.

CH 111

Conector  Call – Hear

(a) Deschide ușile sau porțile codate – prin aplicația Step-Hear.

(b) Amplifica semnalul de la placa CH 104 către dispozitivul  Chime CH 105 F

(c) Conectează aplicația Step-Hear la Call-Hear Chime CH 105 F

(d) Se conecteaza la liftul exterior pentru persoanele cu dizabilități locomotorii pentru a putea fi folosit ci ajutorul aplicației Step-Hear

CH Chime 105 F

Dispozitiv receptor cu sonerie

Acest dispozitiv Call-Hear este ideal pentru recepția într-o clădire. Colectează toate notificările primite de la diferite dispozitive Call-Hear. 

Utilizatorul aplicației Step-Hear poate apăsa un buton pentru a anunța recepția că o persoană cu handicap a sosit și are nevoie de asistență.

SH - AC2 Call Asistență

Apel  alertă

Acesta este un dispozitiv tipic de urgență utilizat în toalete și băi , astfel încât o persoană cu dizabilități să poată trage cablul pentru a anunță la recepție ca o persoană cu dizabilități care are nevoie de asistență.

CH 104 B Call Hear Panel

Placă grafică cu buton comandă

Aceste plăci de service și de urgență fac, de asemenea, parte din seria Call-Hear și pot fi combinate cu recepția Call-Hear 105 F. Ele pot fi folosite pentru a apela pentru ajutor sau service.

 Panoul Call-Hear Blue este recomandat pentru a se monta la intrarea clădirilor, în exterior, astfel încât o persoană cu dizabilități poate apăsa butonul de pe panou pentru a suna la soneria Call-Hear Chime CH 105 F, care se află la recepția locului, pentru a anunța că o persoană cu dizabilități a sosit și are nevoie de asistență.

Panoul SOS Call-Hear Red este recomandat pentru a fi instalat în centrele medicale și căminele pentru vârstnici, pentru a suna la Call-Hear Chime CH 105 F

Dispozitiv de semnalizare audio Step-Hear pentru transportul public

Acest semnal audio este echipat cu o conexiune mobilă pentru date în timp real ale orarului de transport public. În plus, utilizatorii pot solicita orientarea la 360 de grade pentru mediu.

Step – Hear Audio Sign Urban pentru transportul public

Această unitate centrală coordonează ce dispozitiv audio este relevant pentru utilizatori. Notifică computerul vehiculului care dintre uși trebuie deschise la următoarea oprire și pentru a urca sau coborî utilizatorii Step-Hear. Menținerea ușilor deschise mai mult poate fi luată în considerare.

Dispozitiv Buss Door

Acest dispozitiv audio este instalat deasupra ușilor vehiculului. Detectează utilizatorii  aplicației Step-Hear și determină ușa cea mai apropiată de pasageri atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul vehiculului.

Acest dispozitiv  a fost dezvoltat si pentru tramvaie cu mai multe uși care pot fi utilizate pentru urcare și coborâre.

Step – Hear Urban

Pentru Semafoare Pietonale

Acest dispozitiv Step-Hear permite ca numai de îndată ce o persoană cu aplicația deschisă se apropie de un semafor pietonal – sunetele indicatoare sunt activate sau amplificate la un nivel care poate fi auzit și cu zgomotul vehiculelor în fundal.

SH LOOP 155

DISPOZITIV HIPOACUZICI

Dispozitiv cu funcție de amplificare a sunetului. Se amplasează la ghișee.

Raza de interferență = 3 m

Skip to content